ClubKit erbjuder olika former av avtal skräddarsydda för just era behov. Till exempel:

---  
Totalleverantör:
Vi levererar då kläder och tillbehör till föreningen på ett mer traditionellt sätt. Vi hjälper även till med tryck om det finns behov av det - vårt samarbetstryckeri har en kapacitet om 10 000 tryck/dag och erbjuder förmånliga priser för ClubKitkunder.
Vi använder även webbshopen så att föreningen lätt kan fylla på sitt material med hjälp av en egen rabattkod. 
---
Sjukvård/Tillbehör/Bollar:
I samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda ett "lagkit" med sjukvårdsväska, koner, bollar m.m. anpassat efter lagets behov. Vi står för leverans och utdelning till respektive lag vid lämpligt tillfälle för att bespara ert kansli det arbetet.
---
Målvaktsavtal:
I samarbete med Safe Hands, en akademi för målvakter,  kan vi erbjuda en paketlösning som innefattar såväl fördelaktiga priser på målvaktsutrustning i världsklass, samt föreningscamper och träningsgrupper i föreningen.
 
Webshop:
Föreningen har tillgång till sin egen kollektion på sajten, vilket gör att kansliet slipper administrera beställningar. Vi förser er med en inloggning och rabattkod till just era artiklar. En annan uppskattad lösning är möjligheten att ta fram en supporterkollektion eller liknande, som då även kan ge ett tillskott till klubbens kassa.
---
Givetvis kan dessa avtal kombineras och skräddarsys efter era önskemål.