I vårt sortiment här på hemsidan ser man exempel på några godbitar som vi kan erbjuda. En del av våra produkter såsom bollar, målvaktsutrustning, tillbehör och vissa klädesplagg kan ni beställa direkt från webb-shopen men vid större volymer bör ni kontakta oss så återkommer vi med en offert, baserad på klubbpriser.
SKLZ Recoil 360

SKLZ Recoil 360

SKLZ Recoil 360 ger dig möjlighet att träna rörelser som är specifika för din idrott och dina behov, både med extra motstånd och extra hjälp (minskat motstånd). Det unika flexibla bandet sträcker sig i motsatt riktning av dina rörelser, så att din styrka ökar. Alternativt så drar bandet dig i den riktning du vill, så du kan röra dig med ökad hastighet i olika riktningar. Passar perfekt oavsett om du skall springa framåt, åt sidorna, hoppa eller träna på riktningsförändringar.

Ett 360 graders rotationsbälte med ring, gör det lätt att röra sig i alla riktningar. Bältet passar det flesta storlekar. Flexibandet kan sträckas från sin ursprungliga längd av ca 2 meter upp till cirka 5,5 meter. Praktisk transportväska ingår.

749:-


Stanno set Liga 10 st - Kampanj!
Populär kollektion från Stanno som nu ligger på 349 kr/set vid köp av minst 10 st. Styckpriset...
Luanvi London
Lätt och smidig tröja tillverkad i jacquard polyester för maximal fukttransport och andning.