Välkommen!

ClubKit levererar kläder och utrustning direkt till er klubb. Vi är ett nytänkande företag som arbetar direkt mot föreningar och skolor genom att vara tillgängliga och leverera kvalitetsprodukter snabbt och bekvämt till ett rimligt pris. 

Vår idé är enkel. Genom att hålla nere våra egna kostnader kan vi hjälpa till med att skära i föreningens kostnader. Lägg till ett unikt mervärde genom våra samarbetspartners och vårt starka fokus på att vara tillgängliga och servicemedvetna, så utgör vi en trygg partner till er förening. Vi vill jobba nära föreningen och bidra till en positiv utveckling på flera plan.

Våra leverantörer är noggrant utvalda för att snabbt kunna leverera kläder och utrustning av högsta kvalitet till rätt pris. Vi känner att många föreningar i dag har för höga materialkostnader och här kan vi hjälpa till - utan att tumma på kvaliteten. 


Vi håller ned våra kostnader genom att t.ex. inte sälja cyklar eller annan utrustning som kräver stora lager. Vi har heller inte butiker i stora köpcenter. Och vi spenderar inte stora summor på TV-reklam. Vi väljer i stället att jobba direkt mot föreningar och skolor och fokusera på just deras behov!


Vi på ClubKit ser fram emot att samarbeta med er, och besök oss gärna i vår klubbutik på Grödingevägen 49 i Tumba!


Obs! Vänligen kontakta oss inför ditt besök så bokar vi en tid för ett möte(stängt röda dagar)